Apartmani Jahorina

APARTMANI JAHORINA
MAX-WELL

Click here to edit subtitle

Apartmani Jahorina

Apartmani Jahorina

Kompanija MAX-WELL d.o.o. je novo osnovana kompanija koja se bavi izgradnjom i iznajmljivanjem modernih apartmana na Olimpijskoj planini Jahorini. 

Za ovu sezonu smo za vas spremili ponudu od 15 kvalitetno uradjenih i moderno opremljenih apartmana i studija koji se nalaze u vikend naselju Šator.

Svaki apartman se sastoji od hodnika, kupatila, spavaće sobe sa francuskim ležajem i dnevnog boravka sa dva trosjeda koji se razvlače i čine francuski ležaj i namjenjen je za 6 osoba. U sklopu dnevnog boravka se nalaze i kuhinja, trpezarijski sto, Total TV i centralno grijanje. Ukupno imamo 9 apartmana, od čega su 7 sa kaminom (za koji su obezbjedjena drva), a 2 bez kamina.

Takodje imamo i 6 studija koji su namjenjeni za 4 osobe. Ovi studiji se sastoje od kupatila i dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijskim stolom. U dnevnom boravku se nalaze i dva trosjeda koja kada se razvuku čine 2 francuska ležaja, Total TV, WiFi, centralno grijanje i sve potrebno za ugodan boravak na planini. Trenutno u ponudi imamo 6 studija, od kojih su dva sa kaminom (za koji su obezbjedjena drva), a 4 bez kamina.

Nadamo se da ćete izabrati naše apartmane za Vaš ovosezonski zimski odmor.Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.