Apartmani Jahorina

APARTMANI JAHORINA
MAX-WELL

Click here to edit subtitle

Apartmani Jahorina

Apartmani Jahorina

Kompanija MAX-WELL d.o.o. je novo osnovana kompanija koja se bavi izgradnjom i iznajmljivanjem modernih apartmana na Olimpijskoj planini Jahorini. 

Za ovu sezonu smo za vas spremili ponudu od 15 kvalitetno uradjenih i moderno opremljenih apartmana i studija koji se nalaze u vikend naselju Šator.

Svaki apartman se sastoji od hodnika, kupatila, spavaće sobe sa francuskim ležajem i dnevnog boravka sa dva trosjeda koji se razvlače i čine francuski ležaj i namjenjen je za 6 osoba. U sklopu dnevnog boravka se nalaze i kuhinja, trpezarijski sto, Total TV i centralno grijanje. Ukupno imamo 9 apartmana, od čega su 7 sa kaminom (za koji su obezbjedjena drva), a 2 bez kamina.

Takodje imamo i 6 studija koji su namjenjeni za 4 osobe. Ovi studiji se sastoje od kupatila i dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijskim stolom. U dnevnom boravku se nalaze i dva trosjeda koja kada se razvuku čine 2 francuska ležaja, Total TV, WiFi, centralno grijanje i sve potrebno za ugodan boravak na planini. Trenutno u ponudi imamo 6 studija, od kojih su dva sa kaminom (za koji su obezbjedjena drva), a 4 bez kamina.

Nadamo se da ćete izabrati naše apartmane za Vaš ovosezonski zimski odmor.